LumOksan vuosi 2018:

Sano se laserilla!

Jotta voisimme tarjota vielä enemmän personoituja tuotteita, kuuluu laitteistoomme käsiemme lisäksi nykyään myös laser.

Laser mahdollistaa personoitujen tuotteiden laadukkaan ulkonäön ja avaa lukemattomia mahdollisuuksia painaa tai leikata eri materiaaleja. Lasertuotteissa käytämme aina kotimaista koivuvaneria tai itse työstämiämme puita. Luonnon tunnelman toivomme säilyvän myös lasertuotteissa, minkä vuoksi emme valmista tuotteita muovista.

Intohimonamme on luoda persoonallisia ja yksilöityjä tuotteita ja suurin osa tuotteistamme toteutetaankin asiakkaan omien toiveiden pohjalta. Jos sinulla on idea lahjasta, sisustustuotteesta, korusta, yrityslahjasta tai somisteesta vaikkapa kotiisi tai yritykseesi, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan ja toteutetaan se sinulle yhdessä!

Me: 

LumOksa Oy on vuonna 2015 perustettu perheyritys. Kaikki sai alkunsa halusta luoda aitoa luonnon tunnelmaa koriste-esineisiin. Koristeellisten aitojen valmistus ja käyttö sisustuksessa, oli kulkenut suvussamme sukupolvelta toiselle. Mietimme olisiko näille käsintehdyille lahjatuotteille markkinoita myös laajemminkin. Testasimme tuotteita kuluttajilla ja muutamilla jälleenmyyjillä. Saimme erittäin hyvää palautetta, mikä ilahdutti ja rohkaisi meitä niin paljon, että perustimme LumOksa-nimisen yrityksen.
Ekologisuus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä asioita. LumOksa Oy:n tuotteet ovat suunniteltu asiakkaille, jotka arvostavat suomalaista laatua ja käsityötä sekä luontoystävällisiä valmistustapoja. Tuotteemme tehdään pääosin käsityönä, jopa koristeaitojen lumi tehdään itse. Raaka-aineet ovat niin pitkälle kotimaisia kuin mahdollista. Puita ei kaadeta erikseen koristeaitoja varten vaan käytämme tuotannossamme tuulen kaatamia tai metsänhoitohakkuiden jälkeen ylimääräisiksi jääneitä puita.

 

Mottona kotonamme on ollut ”ei se ole tekemätön paikka” ja tällä periaatteella luotsaamme myös LumOksaa.

Toivomme, että tuotteemme luovat lämpimän tunnelman siellä, mihin päätyvätkin ja säilyvät kauniina vuodesta toiseen.

Mia Ja Rami