Keinuva keiju omalla tekstillä

Etusivu/Koristeet ja lahjatavarat/Keinuvat keijut/Toive/Keinuva keiju omalla tekstillä

Keinuva keiju omalla tekstillä

29.00

Ihastuttava keiju kaunistamaan kotia. Kahta samanlaista keijua ei ole vaan kaikki keijut huovutetaan täysin käsityönä ja näin jokaisesta keijusta tulee oma, uniikki yksilönsä.

Keinuen kohti unelmia..

 

Kuvaus

Keinuville keijuille on nyt myös saatavilla omavalintainen teksti. Keijun yläpuolelle ripustetaan vanerinen “banneri”, johon asiakkaan omavalintainen teksti tulee. Teksti voi olla esimerkiksi saajan nimi tai jokin toivotus (muutaman sanan mittainen). Jos keijun yläpuolelle haluaa kovin pitkän tekstin, täytyy tästä pyytää erillinen suunnittelu-/tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Haluamansa tekstin ja keijun värin voi ilmoittaa kassalla “tilauksen kommentit” -kohdassa.

Oman tekstin lisäksi, on asiakkaan luonnollisesti mahdollista valita myös keijun väri itse.

Pääsarja kattaa 7 väriä mekoissa ja 3 eri hiusväriä (punainen, v.ruskea ja t.ruskea). Lisäksi voit valita, haluatko keijun istuvana vai seisovana.  Siipien värit ovat keltainen, pinkki tai valkoinen. Mekkojen muotoja ja värejä on mahdollista muuttaa kuin myös hiusten, joten oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Jos mielessäsi on tietyn värinen tai muotoinen keiju, niin ole yhteydessä ja suunnitellaan juuri sinulle mieluinen. Kuvagalleriasta voi käydä kurkistamassa osaa niistä kaikista keijuista, mitä on jo tehty.

Kaikki keijut huovutetaan yksilöllisesti käsityönä. Kahta täysin samanlaista keijua ei siis ole.

Keiju on todella kaunis koriste esimerkiksi ikkunassa tai sängyn päällä, mutta keveytensä ansiosta keiju on helposti ripustettavissa mihin vain.

 

TÄMÄ TUOTE VOIDAAN LÄHETTÄÄ KIRJEPOSTINA 3€ (max 1 keiju/kirje)

Lisätiedot

Paino0.050 kg
Mitat17 × 19 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keinuva keiju omalla tekstillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *