Kenn-o -korvakorut pinkki/marmoroitu vaaleanpunainen

Etusivu/Korvakorut/Kenn-o/Kenn-o -korvakorut pinkki/marmoroitu vaaleanpunainen

Kenn-o -korvakorut pinkki/marmoroitu vaaleanpunainen

27.00

Kuin karkkikaupalla olisi: Kenno36 -korvakoruissa voit yhdistää värit oman makusi mukaan. Valitse tuoteryhmän väreistä 2 mieluista ja ilmoita nämä kassalla “tilauksen kommentit” -kohdassa.

Kuvaus

Kuin karkkikaupalla olisi: yhdistä itsellesi kaksi mieleistä väriä ja tee juuri omaan tyyliin ja makuun sopivat korvakorut!

Kenno36 -korvakorut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista. Kenno36 -sarjan korvakoruissa ideana on, että mitkä tahansa värit voidaan yhdistää keskenään ja asiakkaan toiveen mukaan. Kaikkiin väreihin voidaan myös lisätä kulta- tai hopeahilettä.

Korvakorut ovat todella kevyet eikä niitä keveytensä ansiosta itse huomaa, mutta näyttävyytensä ansiosta muut ne huomaavat kyllä!

Kaikki korvakorumme maalataan käsityönä, joten yksikään pari ei ole täysin samanlainen. Maalauksessa emme käytä spraymaaleja vaan korvakorut maalataan jokainen yksitellen myrkyttömiä maaleja käyttäen.

Korvakorukoukuissa ja muissa korunosissa käytämme kirurginterästä, joka harvoin aiheuttaa allergiaa herkimmillekään. Käytössä teräsosat ovat kestäviä eivätkä ne vääntyile, naarmunnu tai tummu.

Kenno36- korvakoruissa, omat yhdistelmäsi (väritoiveet) voit ilmoittaa kassalla “tilauksen kommentit” -kohdassa. Ilmoita myös, kumman väreistä haluat olevan ylempänä ja kumman alempana.

 

Lisätiedot

Paino0.010 kg
Mitat9.0 × 3.0 × 0.1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kenn-o -korvakorut pinkki/marmoroitu vaaleanpunainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Otsikko

Go to Top